A l’Escola del Treball, que Alfred Bosch ha qualificat de “temple del treball”, el candidat d’ERC+MES ha desgranat algunes de les propostes del partit en ocupació. L’objectiu és tornar a nivells d’abans de la crisi i per això volen impulsar la creació d’un consorci per a l’ocupació, semblant als consorcis que ja treballen a la ciutat en altres àmbits.

Més enllà de crear nous llocs de feina, però, Bosch ha dit que també cal garantir que siguin llocs amb unes condicions mínimes. Per això, proposa regular el salari mínim a la ciutat, tenint en compte que el cost de la vida a Barcelona, ha remarcat, és un 26% més car que en altres pobles i ciutats. Tot i que no ha especificat en quant es fixaria aquest salari mínim, Bosch ha dit que com a mínim hauria de ser un 26% més alt que l’actual, però ha remarcat que és una qüestió que s’hauria de negociar amb els diversos actors implicats per aconseguir un acord de concentració.

Sobre el debat a BTV d’aquest divendres al vespre, Bosch ha explicat que l’afronten “amb moltes ganes de debatre amb els altres candidats, de ser capaços de trobar les diferències però també ser capaços de trobar els possibles punts d’acord“.