El document publicat al BOPB inclou els membres de totes les llistes, així com els suplents. A més de CiU, el PSC, Esquerra Republicana i el PP, candidatures que actualment tenen representació a l’Ajuntament de Barcelona, també s’hi presenten Barcelona en Comú -que inclou ICV-EUiA, ara al consistori- o partits com Ciutadans i la CUP (Candidatura d’Unitat Popular), amb presència al Parlament català.

També intentaran entrar al consistori el partit d’extrema dreta Plataforma per Catalunya -amb representació en alguns ajuntaments catalans- i la formació liderada per Rosa Díez, UpyD (Unión Progreso y Democracia). L’independentisme ha empès dues formacions a presentar llista, Millor Barcelona -una coal·lició entre Reagrupament i Solidaritat Catalana- i Units per Declarar la Independència Catalana.

En l’àmbit ideològic d’esquerres han proposat llista el Partit Animalista (PACMA), el Partit Humanista, Escons en Blanc, el Partit Comunista del Poble de Catalunya, el Partido Solidaridad y Autogestión Internacionalista i Els Verds – L’Alternativa Ecologista. A l’altre extrem hi ha Plataforma per Catalunya, la Falange Española de la JONS o el Partido Familia y Vida que enguany es presenta en coal·lició amb l’ultradretà Vox. També hi haurà les llistes de Ciudadanos Libres Unidos (CILUS) un partit d’àmbit estatal fundat el 2012, el Partit Llibertari i de la Coalición Nacional.