Montserrat Carulla, Mercedes Milà, Jordi Hereu, Miguel Ríos, Antoni Bassas o Pepa Bueno són algunes de les cares conegudes que s’han pogut veure a El Cangrejo Loco, al Port Olímpic, per assistir a aquesta reunió de celebritats vingudes de les dues grans ciutats de l’estat.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assenyalat que sovint “es ridiculitza el diàleg”, però la batllessa considera que dialogar requereix esforç i valentia per “posar-se en la pell de l’altre”. Per aquest motiu, creu que les ciutats són unes privilegiades per poder aplicar el diàleg a través dels seus barris.

La seva homònima madrilenya, Manuela Carmena, ha assenyalat que és molt important que es posi l’èmfasi en el fet que aquesta iniciativa “ha sorgit de la societat civil”.

Per la seva banda, els dos presidents dels gremis de restauradors de les dues ciutats, Pere Chías i José Antonio Aparicio, han explicat, referint-se a la situació política actual, que esperen que “els gremis polítics” facin el mateix que han organitzat les dues associacions i que ambdues parts es trobin per parlar i resoldre els problemes.