El correfoc és una de les festes més esperades de les Festes de Santa Eulàlia. Les bèsties de foc de la ciutat han sortit al carrer acompanyades de tabals i pirotècnia. La plaça de Sant Jaume s’ha encès amb el correfoc dels petits diables, la festa per als més menuts, i després, la gran cercavila del correfoc d’adults s’ha iniciat a la plaça Nova fins a arribar, de tornada, davant l’Ajuntament.

Els diables petits han donat el tret de sortida a la festa del foc, una cercavila feta a la seva mida que ha il·luminat la plaça de Sant Jaume, el carrer de Ferran, part de la Rambla i el passatge de Colom fins a la plaça Reial. Els menuts han passat el relleu als adults a la plaça Nova, on ha començat el correfoc de Santa Eulàlia. 

El Drac, la Víbria, la Tarasca, la Mulassa, l’Arpella i el Dofí han estat les figures que han escampat les flames i les guspires pel centre de la ciutat, amb els diables de la Kinta Forka, els del Barri Gòtic i els Tarascaires. Com és tradició, la festa ha acabat amb un espectacle de trons i guspires de les colles de diables a la plaça de Sant Jaume.