Davant la causa judicial oberta al Suprem contra el govern destituït de Puigdemont, Arrimadas ha proposat eliminar l’aforament perquè, diu que els polítics han de ser iguals que la resta de ciutadans. Per això, s’ha burlat de Puigdemont i Junqueras, que “es pensaven que per dir-se així i anar a una llista independentista serien els superherois, els supermans i els impunes i els immunes de Catalunya”.

Tot plegat, ho ha dit en un míting a Sabadell (Vallès Oriental), un tradicional feu socialista on, en les darreres eleccions al Parlament, Ciutadans va quedar segona força, per darrere de Junts pel Sí amb 15.000 vots de diferència. Igual que va fer aquest dilluns a Cornellà del Llobregat, Arrimadas ha tornat a apel·lar als sentiments del miler de persones que han omplert el recinte de la Fira de Sabadell a crits de”Ara sí votarem” i “Inés, presidenta”.

“Els nostres familiars de la resta d’Espanya no ens roben, els que ens roben són els polítics corruptes”, ha dit la candidata, que ha assegurat que Catalunya “és de tots, no només dels que porten vuit cognoms catalans”. També ha carregat contra el procés sobiranista amb el qual, diu, s’han perdut oportunitats com l’Agència Europea del Medicament.

A les portes de la Fira de Sabadell, s’hi han concentrat una cinquantena de persones amb llaços i bufandes grogues convocades pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sabadell. També duien una pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics”.