La candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals 2023, Anna Grau, situa l’alcaldessa i candidata a la reelecció, Ada Colau, com la seva “línia vermella indiscutible”. També a “tota la gent amb qui (Ada Colau) canvia cromos”. D’aquesta manera, Grau ha volgut deixar clar que si estigués en posició de governar o pactar al govern municipal, rebutjaria qualsevol pacte amb Ada Colau i o “amb qui comprometi el futur del partit”.

Grau ha fet aquestes declaracions en un acte de Ciutadans d’aquest dissabte al matí a l’Espai Federica Bonnemaison, on han presentat els alcaldables de la formació de la província de Barcelona.

Defensa la presència de Ciutadans

Anna Grau també ha defensat la presència de Cs a les institucions perquè “quan no hi és es nota”. A més ha remarcat que Cs vol ser “un partit de govern” i ha advertit que no participaran en cap “intercanvi de cromos”, sinó que només se centraran a negociar partint del programa electoral.

“Catalunya no serà normal fins que tingui un president de la Generalitat de Cs i una alcaldessa de Barcelona de Cs”, ha afegit Grau, que també aposta per crear una regidoria centrada en l’atenció a la gent gran i un Ajuntament bilingüe.