ORIOL AMORÓS, precandidat a les primàries d'ERC "L'ha errat amb les prioritats, hi ha altres trossos de la ciutat que s'han d'aixecar, on tenim la gran ferida que hem de curar és el Sant Andreu Sagrera, on tenim les grans possibilitats de creixement és en el pla centre, on tenim molta riquesa per escampar és en l'eix del carrer de Provença, on tenim una Diagonal per reformar no és entre Francesc Macià i el Llapis sinó del Llapis cap al passeig de Sant Joan."

Oriol Amorós vol recuperar la visió urbanística de l’exalcalde Pasqual Maragall però canviant alguns dels seus valors. Segons el precandidat, el revulsiu de Maragall van ser els Jocs Olímpics, però Amorós vol centrar el nou motor de transformació no tant en l’esport com en l’educació.

En matèria urbanística Amorós proposa eliminar les fronteres de la ciutat que són el Llobregat i el Besòs, guanyar més mar i fer més corredors verds des de Collserola. El precandidat d’ERC critica les actuals polítiques urbanes de l’Ajuntament, perquè fallen, assegura, en les prioritats.