La qüestió s’ha tractat aquesta tarda en la Comissió d’Habitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona arran d’una pregunta formulada per la regidora del PSC Assumpta Escarp, que s’ha mostrat preocupada perquè els pisos ja s’han començat a comercialitzar tot i no tenir llicència. Segons el pla urbanístic vigent l’edifici ha de ser de planta baixa més 20 pisos i, per tant, la promotora està comercialitzant un producte que no existeix, ha afirmat.

El tinent d’alcalde Antoni Vives ha explicat que no hi ha cap pla especial per a aquest immoble i, per tant, “s’està fent publicitat d’una cosa que no es pot comercialitzar” i “algú s’ha equivocat molt, però molt”, ha dit.

La immobiliària Corp, responsable de la comercialització, va començar les visites a l’edifici Barcelona Diagonal aquest divendres, 13 de juny, i, segons indica el portal web de l’empresa, ja hi ha 91 pisos venuts dels 125 que s’hi construiran i que tenen un preu a partir de 269.000 euros.

La construcció de l’immoble es va aturar a causa de la crisi immobiliària i si finalment s’acaba i té 26 pisos serà l’edifici d’habitatges més alt de la ciutat.