El regidor en funcions de Sarrià – Sant Gervasi, Albert Batlle, ha tancat aquest dimarts l’etapa com a regidor de districte en un plenari de comiat carregat de bones paraules. Batlle ha explicat que s’ha sentit molt honrat d’haver pogut treballar aquests anys en un territori que sent com a seu, ja que hi viu. Batlle, que es va iniciar en política fa 40 anys, recorda que la tasca de regidor és una feina gratificant però dura i s’acomiada dels consellers i conselleres de districte assegurant que es trobaran en “algun revolt del camí”.

Un consell plenari on s’han forjat bones relacions personals

L’encara regidor en funcions de Sarrià – Sant Gervasi ha agraït la feina feta a tots els membres del consell plenari i a la resta de l’equip tècnic del districte. Tant Batlle com la resta de consellers i conselleres han destacat el bon ambient que ha regnat aquests quatre anys en tots els òrgans de govern en què han participat. Ressalten que han aconseguit arribar a molts acords i consensos i, fins i tot, a forjar bones relacions personals independentment del grup municipal a què pertanyen.

Pàdel i “birres”, la fórmula de l’èxit

De fet, la presidenta de Sarrià Sant – Gervasi, Eva Parera, ha tancat el plenari de comiat emplaçant els propers consellers i conselleres de districte a mantenir la “tradició” de quedar per jugar a pàdel i fer després una cervesa. Parera ha assegurat que això els ha ajudat a ser un dels consells plenaris de la ciutat on s’han aconseguit més unanimitats a l’hora de les votacions de les propostes.

Aquesta setmana s’està posant punt final al mandat 2019-2023. A més del plenari de comiat de Sarrià – Sant Gervasi han tingut lloc els plenaris de comiat de Nou Barris i de Sant Andreu. I avui mateix l’últim ple de Barcelona amb Ada Colau com alcaldessa.