ALBERTO VILLAGRASA, PP "Piense usted que estas iniciativas que conllevan a la desobediencia civil, a no cumplir las normas, las hacen otro tipo de plataformas. Esas alternativas, okupas, perroflautas varios con rastas o sin rastas... Yo a usted lo tengo por alguien más serio que eso." JOAN LAPORTA, UxB "Miri jo només estic proposant de posar el CAT a la matrícula, eh. No li estic dient que es faci un tatoo al cos o que el porti en el "trasero". Això no li he proposat a vostè tot i que si vol que li digui la veritat m'agradaria veure'l allò... ben marcat!"

La proposició demanava que l’Ajuntament actués d’ofici i anul·lés totes les multes motivades pel lluir el CAT a la matrícula. També, que a les oficines d’atenció ciutadana es disposés d’enganxines per a les persones que les vulguéssin portar al seu vehicle. La iniciativa, presentada pel regidor Joan Laporta, ha comptat només amb el vot favorable d’UxB, el contrari del PP, i les abstencions de PSC, ICV-EUiA i CiU, que en una proposició similar el 2009 hi havia votat a favor.

Joaquim Forn ha admès que la Guàrdia Urbana pot haver multat per dur aquest distintiu a la matrícula, tot i que ha insistit que “en cap cas és una prioritat de la Guàrdia Urbana anar perseguint els ciutadans que porten el CAT”

Curiosa picabaralla entre UxB i el PP

La proposta de Joan Laporta ha provocat una divertida picabaralla amb el regidor popular, Alberto Villagrasa, que ha acusat Laporta d’impulsar una proposta que comporta una crida a la desobediència. Laporta ha replicat que només estava plantejant dur el CAT a la matrícula, no pas que el regidor popular se’l tatués al cos.