L’Ajuntament de Barcelona celebra que el Sant Jordi 2023 ha estat “espectacular” sobretot per l’“èxit indiscutible” de la superilla literària, que enguany s’ha ampliat a Barcelona. Ho ha afirmat el tinent d’alcaldia de Cultura, Jordi Martí, que ha avançat que l’objectiu del consistori és que aquesta fórmula es quedi per sempre a la ciutat. “El model que vam començar s’ha d’anar consolidant”, ha assegurat Martí.

Martí també ha apuntat que “l’èxit” d’aquesta diada del llibre i de la rosa el reconeixen igualment els editors, els llibreters i el públic, “que ha pogut gaudir d’un Sant Jordi amb més espai públic i més possibilitat d’acostar-se a remenar llibres i comprar roses amb molta comoditat“, ha afegit Martí.

Quan més espai públic hi ha, més ciutadans amb ganes de gaudir i fer-se seva la ciutat”
Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura

El segon Sant Jordi amb la superilla literària

La superilla literària es va estrenar a Barcelona l’any passat i enguany ha crescut en dimensió: cap al carrer Gran de Gràcia i la Rambla, on l’any passat només hi havia parades de flors. La zona s’ha tancat al trànsit, a excepció de la Gran Via i del carrer d’Aragó, i ha permès la instal·lació de parades a la calçada i el trànsit de persones per tot l’ample del carrer.

Què vols saber del Sant Jordi 2023?