L’Ajuntament de Barcelona ha convocat un acte de rebuig per l’homicidi d’un nen en un hotel de la ciutat. Ha estat un minut de silenci, que s’ha fet aquest dimecres, a les 19 h a la plaça de Sant Jaume.

En un comunicat, el consistori ha volgut expressar “el seu més sentit condol a la família i a les amistats de la víctima” i ha condemnat “fermament aquest assassinat”. La tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laura Pérez, ha explicat que l’Ajuntament està donant suport psicosocial i acompanyament a la mare del menor.

Colau: “És un crim i el culpable ha de pagar”

Després de l’acte, l’alcaldessa, Ada Colau, ha reiterat la condemna a “un crim masclista que ens deixa sense paraules, però que és un crim i el culpable ha de pagar“. Segons ha explicat l’alcaldessa, “hi ha informacions suficients per afirmar que ha estat un crim masclista i que s’ha fet per provocar dolor a la mare”.

A més, l’alcaldessa ha demanat que es respecti la privacitat de la família i màxima col·laboració ciutadana.

Els Mossos demanen ajuda per trobar el pare

Els Mossos d’Esquadra continuen investigant el sinistre i en busquen l’autor. De fet, la policia catalana ha demanat col·laboració ciutadana per trobar el pare del menor, a qui es relaciona amb la mort del seu fill. Els fets van passar aquest dimarts a la nit, quan una trucada va alertar de la trobada del cos d’un nen de dos anys a l’habitació d’un hotel de l’avinguda del Paral·lel. Tot i que el cas està sota secret d’actuacions, les primeres hipòtesis, com ha avançat la Cadena SER, apunten com a presumpte autor dels fets al pare del nen.