El ‘Plaça Tísner‘ ha tancat la paradeta dijous 13 de juliol. Acabada la primera temporada, el programa cultural de betevé atura emissions durant l’estiu i tornarà el 12 de setembre, amb energies renovades i nou horari, a les 21.30 hores, per oferir de manera transversal i plural tota la cultura que es fa i es viu a Barcelona.

La temporada en xifres

Una temporada dona per molt, i durant aquest primer any de vida del ‘Plaça Tísner’ s’han fet més de 800 connexions, una cinquantena de reportatges, prop de 150 entrevistes i taules de conversa per reflexionar durant 300 hores de televisió en directe dedicades exclusivament a la cultura.

Per fer-ho cal molta gent i unes instal·lacions ben equipades i, coincidint amb el programa final de temporada, l’equip ha mostrat en directe els diferents departaments que habitualment no surten en pantalla i són els grans desconeguts del públic.

Un “lipdub” entre bastidors

L’entrada a les instal·lacions de betevé són l’inici d‘un vídeo que acompanya l’espectador a conèixer tots els departaments que formen part del dia a dia del ‘Plaça Tísner’. A la redacció es cuinen els continguts que es tracten a cada programa, i a realització se’ls dona forma pel que fa a imatge. I no només amb les càmeres, sinó també amb la pantalla gegant que ha estrenat aquest any betevé i que ha dotat d’una imatge envoltant molt potent tot el que s’ha explicat al plató.

La imatge també és responsabilitat dels muntadors que fan tots els vídeos que s’emeten durant el programa. Però no només es necessiten continguts i imatges. El departament de maquillatge i el vestuari són clau per sortir bé tant a plató com en els directes. I el de producció gestiona i planifica els convidats, els tertulians, els reporters, els recursos, els diners, els horaris i fa que tot quadri.

Un cop el programa està treballat toca emetre en directe el que s’ha preparat, i aquí intervenen l’equip de càmeres de plató i tècnics. Tot per oferir un programa diari de cultura que renova temporada i que començarà la seva segona etapa a betevé el 12 de setembre, a les 21.30 hores.