Des d'avui i en les pròximes tres setmanes l'estació d'Artigues - Sant Adrià, de la línia 2, funcionarà com una parada de fi de via. Les obres de modernització viària obliguen a tancar les 5 estacions entre Sant Adrià i Badalona - Pompeu Fabra. Un canvi que els usuaris habituals de la línia coneixien des de feia dies. TMB ha habilitat un servei especial d'autobusos que cobreix el servei de metro afectat i que funciona amb la mateixa freqüència. Els que ja estan acostumats a les obres són els usuaris de Renfe de passeig de Gràcia. Avui s'ha iniciat una nova etapa en les tasques de millora del vestíbul, que van començar ja fa tres mesos. "I tot i que les obres han començat avui, es a partir de demà que es tallarà la circulació al carrer Roger de Flor, entre València i Consell de Cent. Però les tasques de sanejament de Passeig de Gràcia no només afectaran els cotxes. Fins a 4 línies d'autobus hauran de canviar el seu itinerari durant aquestes tres setmanes." Són les línies 39, 45, 47 i B24 que, malgrat els canvis en el trajecte, conserva la ubicació de les parades. Les obres en el subsòl barceloni, però, no s'acaben aquí. Divendres començaran les tasques de manteniment entre les parades d'Horta i Vall d'Hebron, a la línia 5. Dilluns que ve, i durant tres setmanes, es tancarà el tram entre Santa Coloma i Fondo a la línia 1. I la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat, entre Provença i Sàrria, quedarà interrompuda tres dies a partir del 24 d'aquest mes.

El servei especial d’autobús mantindrà les parades de l’L2 Sant Roc, Gorg i Pep Ventura. Els autobusos circularan amb el mateix horari del metro.

Del 6 al 26 d’agost es modernitzarà la infraestructura de les vies. D’una banda, se substituirà el canvi d’agulles que hi ha a l’entrada de l’estació de Pep Ventura per un de nou a l’estació de Gorg. També es rehabilitaran 285 metres de la plataforma de via. Aquestes obres tenen un pressupost d’1,1 milions d’euros.

Manteniment de la línia 5

Aquest divendres també començaran les tasques de manteniment entre les parades d’Horta i Vall d’Hebron, a la línia 5. Dilluns que ve, i durant tres setmanes, es tancarà el tram entre Santa Coloma i Fondo a la línia 1. I la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat, entre Provença i Sàrria, quedarà interrompuda tres dies a partir del 24 d’aquest mes d’agost.