t-mobilitat

(ACN) La T-Mobilitat es podrà utilitzar ja a partir d’aquesta setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat. Així, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) fa un altre pas per a l’expansió de la nova targeta de transport. Concretament, a la línia del Vallès s’incorpora de forma completa, ja que les estacions estan repartides entre les zones 1, 2 i 3, mentre que a la línia del Llobregat la incorporació serà parcial fins a Sant Esteve Sesrovires, al ramal Igualada, i fins a Olesa de Montserrat, al ramal Manresa. Les persones que vulguin viatjar més enllà de la zona 3 hauran de seguir utilitzant les targetes actuals.

D’aquesta manera, s’afegeixen les estacions de Martorell Central, Martorell Enllaç, Abrera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

L’ATM precisa, però, que els viatgers que utilitzin la T-Mobilitat a les corones 2 i 3 hauran de moure’s exclusivament en FGC o facin transbordament en algun mitjà de transport operat per empreses de l’àrea metropolitana, que ja la tinguin en funcionament, com el metro, el bus o el tramvia. En canvi, els qui hagin de fer transbordament des dels FGC cap a un altre mitjà de transport de les corones 2 i 3 encara hauran d’utilitzar els títols magnètics.

La T-16 ha estat l’últim títol que s’ha incorporat a la T-Mobilitat des del 9 de juny.