T-Mobilitat

El conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha avançat que la prova pilot de la T-Mobilitat es farà coincidint amb el Mobile World Congress (MWC) del 2021.

Puigneró ha fet l’anunci durant la presentació de 69 autobusos ecològics que ha incorporat a la seva flota TMB. Durant l’acte, el conseller s’ha compromès fermament a tirar endavant la T-Mobilitat aquest mandat: “No tinc excusa”, ha afirmat, fent referència als sis anys d’incompliment de calendari sobre la posada en marxa de la T-Mobilitat.

Tot i que Jordi Puigneró no ha concretat cap data per a la posada en funcionament d’aquest abonament, previst en la legislatura anterior per al gener del 2022, sí que s’ha compromès a “treballar des del departament l’aposta decidida i definitiva per a la implementació de la T-Mobilitat”. El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori s’ha excusat en els pocs dies que està en el càrrec per no poder donar terminis més precisos.

La prova pilot de la T-Mobilitat ja estava prevista per a finals del mes de juny, tot i que no s’havia concretat que la prova pilot aniria lligada al MWC2021.