JOAN VALLS, portaveu del BACC "És una bona notícia que hi hagi un patrocini al servei del Bicing però no només ha de servir per reduir despeses o cobrir el cost del servei. Ha d'haver un retorn per a l'usuari, millores evidents." "Hi ha dos àmbits clau. D'una banda, tenir més bicicletes i sobretot més estacions. Tenim per tota la ciutat estacions del Bicing que desapareixen i no es reposen. Estem jugant a treure-les i posar-les amb motiu d'obres però tenim casos en què les estacions no han tornat."

En Joan Valls, portaveu del BACC, afirma que el patrocini de Vodafone al servei públic de bicicletes és una bona notícia. Ara bé, hi posa condicions. No volen que l’acord només serveixi per reduir despeses o cobrir el cost del servei. “Volem que hi hagi un retorn per a l’usuari en forma de millores”, ha exigit Valls.

Unes millores que tenen molt clar per on cal dirigir-les. “Necessitem més bicicletes i, sobretot, més estacions.” Aquesta entitats en defensa de la bici denuncia que, arran de les obres a la ciutat, hi ha estacions que desapareixen i “després no es tornen a reposar”.