JOAQUIM MESTRES, portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA "Estem radicalment en contra d'aquest acord de patrocini i demanarem que es quedi sense efecte perquè considerem que contribueix a aquesta escalada de l'alcalde Trias i CiU de posar en venda aquesta ciutat." ÓSCAR RAMIREZ, regidor del grup municipal del PP "Podríem haver convocat un concurs obert en el qual haguessin pogut concoregut altres empreses, altres participants, i ens quedem amb el dubte de si haguéssim pogut aconseguir més diners." JORDI PORTABELLA, president del grup municipal d'ERC+Dcat+Rcat "Nosaltres no creiem que la publicitat sigui la solució en la qüestió econòmica del Bicing i creiem que a més s'estan incomplint diversos articles de l'ordenança de Paisatge Urbà."

“Ens hem quedat curts i hem perdut una oportunitat”

Per Òscar Ramírez, regidor del PP, caldria haver convocat un concurs obert en el qual es donés cabuda a més empreses que optin al patrocini del Bicing. “En aquests moments, ens quedem amb el dubte de si haguéssim aconseguit més diners”, ha explicat Ramírez.

“Trias posa en venda la ciutat i comercialitza amb els serveis públics”

Des d’ICV-EUiA s’han mostrat “radicalment contraris” a què “un servei públic llueixi publicitat d’una empresa privada”. Joaquim Mestre ha remarcat que el grup demanarà que el patrocini es deixi sense efecte. “Això contribueix a l’escalada de l’alcalde i CiU de posar en venda la ciutat”, ha sentenciat el portaveu d’ICV-EUiA.

“La publicitat mòbil incompleix l’ordenança de paisatge urbà”

Jordi Portabella, president del Grup Municipal d’ERC+Dcat+Rcat, ha denunciat que el patrocini de Vodafone incompleix diversos articles de l’ordenança de paisatge urbà que prohibeixen la publicitat mòbil a la ciutat. Portabella també ha acusat el consistori d’incomplir el concurs del Bicing ja que “no s’acceptava que hi hagués publicitat”.