Els passatgers d’un comboi de la Línia 4 han quedat atrapats més de 20 minuts dins del túnel que hi ha entre les parades de Bogatell i Ciutadella – Vila Olímpica. Els fets s’han produït aquest dilluns passades les 22 h i, segons han explicat alguns dels viatgers a través de les xarxes socials, el comboi ha començat a fer pudor de cremat. TMB explica que la incidència ha obligat a aturar el servei de tota la línia durant prop de 15 minuts des de les 22.17 i fins a les 22.33 h.

Els tècnics de TMB  han arrencat de forma manual el tren i l’han conduït fins la parada de Ciutadella – Vila Olímpica. Finalment, els passatgers que han baixat en aquesta estació han detallat que diverses dotacions de Bombers han entrat dins de les instal·lacions del metro.

TMB ha informat que van traslladar-se fins al lloc dels fets el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers i Guàrdia Urbana, però no van haver d’intervenir. La incidència va quedar resolta poc després de les 22.30 h. TMB assegura que s’estan investigant els motius de l’avaria.