Cap a les 16 h s’ha declarat un incendi a la cuina d’un dels locals de la planta baixa del complex comercial El Centre de la Vila, situat a la Vila Olímpica, en concret a l’entrada que dona al carrer de Salvador Espriu.

Fins al lloc s’hi han desplaçat 10 dotacions de bombers, cinc ambulàncies i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. L’incident no ha provocat ferits ni persones ateses. Els bombers, a causa de l’acumulació de fum a les instal·lacions, s’han vist obligats a evacuar el centre comercial i precintar-lo. Segons ha informat el cos, l’incendi s’ha apagat cap a les 17 h i a continuació s’han fet les tasques de refrigeració de la instal·lació. La zona ha continuat acordonada fins a última hora de la tarda.

El fum també s’ha filtrat al pàrquing però en cap moment no s’ha creat una situació de perill. Els treballadors s’han hagut de situar fora del perímetre de seguretat establert pels bombers mentre esperaven poder tornar a la feina. També s’han hagut d’esperar a fora els conductors que havien aparcat el seu vehicle al pàrquing d’El Centre de la Vila fins que se’ls ha permès accedir-hi. De moment es desconeixen les causes que han provocat l’incendi.

L'entrada al centre de la Vila, acordonada

Dos bombers al centre de la vila

10 dotacions de bombers han apagat l'incendi