Imatge de Torre Baró

Què demanen els veïns i les veïnes de Barcelona al futur alcalde per millorar el funcionament del metro i de l’autobús de la ciutat? Com valoren les noves línies de la xarxa ortogonal? Estan d’acord amb el preu dels bitllets del transport públic? En parlem a ‘El matí de Barcelona‘, en el marc de la setmana de debats especials per a la campanya de les eleccions municipals del 26-M.


Especial 26-M: metro i autobusos més eficaços

Convidem veïns i veïnes de la ciutat a opinar sobre el metro i la xarxa d’autobusos i a fer propostes al futur alcalde per a millorar-ne el funcionament. En parlem amb:


L’estafa del Teatre Apolo

L’exdirector artístic de l’espai, Ricard Reguant, assegura que hi ha més de 60 damnificats per part d’Ethika Global, com Lita Claver “La Maña” o el músic Pep Sala. En parlem amb Miquel Mitjans, advocat d’un grup de treballadors del Teatre Apolo que han denunciat l’empresa Ethika Global Real Estate:


El futur de la Model

S’obre el concurs públic per transformar l’antiga presó Model. Els aspirants poden presentar la sol·licitud fins al 6 de juny i es preveu que les obres s’iniciïn el 2021. Quin és el criteri dels veïns? En parlem amb Xavier Riu, vocal d’urbanisme de l’AV de l’Esquerra de l’Eixample.


L’actualitat a les xarxes

El penúltim capítol de ‘Joc de trons’ ha inundat Twitter de comentaris perillosos i ha fet sorgir la campanya #ReinoAntiSpoilers. Mentrestant, les declaracions de Miquel Iceta dient que votaria a favor del 155 han escandalitzat els independentistes davant la possibilitat que esdevingui president del Senat amb els vots d’ERC. I, pel que fa a les municipals, uns estudiants han posat en marxa un curiós perfil informatiu basat en l’hemeroteca i estadístiques sorprenents. Ens ho explica l’Àlex Solà:


Gimcana cultural

La Bea Rodríguez ens proposa la Nit dels Museus, d’aquest dissabte, 18 de maig, i la Setmana Internacional dels Mercants, entre moltes altres activitats que podem fer els pròxims dies:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: