Imatge d'el Congrés i els Indians

Aquest dimecres, escoltem les demandes dels veïns i veïnes de Barcelona als candidats a l’alcaldia en matèria de seguretat ciutadana. També analitzem les declaracions dels ferits de l’1 d’octubre com a testimonis del judici al Tribunal Suprem i la polèmica intervenció del jutge Marchena, alhora que ens interessem pel futur de l’Escola Industrial i el possible trasllat de l’Hospital Clínic en aquest recinte.


Especial 26-M: una ciutat més segura

La seguretat és un dels temes centrals de la campanya electoral de les eleccions del 26 maig. És un tema complex i és la primera preocupació dels veïns i veïnes de Barcelona, segons el baròmetre municipal. Què li demanen al futur alcalde i quines mesures han proposat fins ara els partits polítics? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


El judici de l’1-O

Alguns del ferits durant l’1 d’octubre a diverses escoles de Barcelona van declarar ahir al Tribunal Suprem, després d’haver denunciat els fets als jutjats de la capital catalana. En parlem amb Núria Garrido, presidenta de l’Associació de Juristes pels Drets Humans i representant de 50 afectats per les càrregues de l’1 d’octubre:


Tornaran els bombers al carrer Provença?

Barcelona en Comú aposta per traslladar l’Hospital Clínic al recinte de l’Escola Industrial i, per tant, el solar de Provença tornaria a estar lliure per acollir una nova estació de bombers. En parlem amb Pau Serra, representant de l’Agrupació Bombers de Barcelona de CCOO i caporal del Parc de la Vall d’Hebron:


L’actualitat a les xarxes

L’arbitrària actuació del jutge Marchena al Tribunal Suprem i la decisió de la JEC de no permetre a Junqueras i Comín de participar en el debat de les eleccions europees de TV3 han estat les qüestions més comentades a les xarxes. Ens ho explica l’Àlex Solà:


La fonoteca

La història de les televisions locals, amb Nil Via:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: