Imatge del barri d'Horta

Aquest dilluns, hi ha una nova vaga al metro de Barcelona: només funciona el 40% del servei en hora punta, en protesta per la crisi de l’amiant i en parlem amb els representants dels treballadors. Al debat especial per les eleccions del 26-M, veïns i veïnes de la ciutat exposen les seves propostes per resoldre el problema del trànsit als seus barris. El futur de l’històric gimnàs Sant Pau, del Raval, és un altre dels temes destacats del programa.


Especial 26-M: una ciutat amb menys trànsit

Escoltem les propostes de veïns i veïnes al futur alcalde per reduir el volum de trànsit a la ciutat, millorar la qualitat de l’aire i rebaixar la contaminació acústica. En parlem amb:


Nova vaga de metro

Aquest dilluns els treballadors del metro han convocat una nova jornada de vaga, que torna a deixar els usuaris amb serveis mínims d’un 40% a les hores punta. Els treballadors protesten contra TMB per la gestió de la crisi de l’amiant. En parlem amb Jordi Gómez, portaveu del comitè de vaga de la UGT al metro.


L’actualitat a les xarxes

La final d’Eurovisió, l’últim capítol de ‘Joc de Trons’, la polèmica pel concert de Marta Sánchez suspès a Badalona i el ‘fail’ del Barça femení a la final de la Champions, entre les qüestions més destacades a les xarxes aquest cap de setmana. Ens ho explica l’Àlex Solà.


Esports

El Carles Alcoyent ens parla del comiat del Barça a la Lliga amb un empat (2-2) al camp de l’Éibar, de la classificació de l’Espanyol per jugar l’Europa League després de guanyar a la Reial Societat (2-0) i dels possibles rivals de l’Horta pel play-off d’ascens a Segona B.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: