JOHN HOFFMAN, conseller delegat de GSMA "Estic segur que els sindicats i TMB treballen diligentment per resoldre les seves diferències i confio que ho facin.Tenim un pla alternatiu per acomodar els nostres convidats, tot i que no serà tan bo com si el transport funcionés a ple rendiment."

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman confia que les negociacions entre els sindicats i TMB fructifiquin: “Estic segur que treballen diligentment per resoldre les seves diferències i confio que ho facin”, va assegurar aquest divendres en una visita a la carpa de l’Hospitalet situada al costat del recinte firal. “Tenim un pla alternatiu per acomodar els nostres convidats, però no serà tan bo com si el transport públic funcionés a ple rendiment”, va afegir.

GSMA va publicar al vespre un comunicat en què explica que s’ha desenvolupat un pla de contingència integral que està llest per activar-lo en cas que sigui necessari. Segons el comunicat, “el pla inclou les opcions de transport alternatives per arribar i sortir del lloc i les mesures de seguretat addicionals per gestionar la circulació dels assistents”.

A més, l’organització recomana als visitants que facin el registre i la recollida de les entrades durant el cap de setmana per minimitzar les cues el primer dia de congrés. El registre a la Fira de Gran Via està disponible a partir del dissabte 20 de febrer. Els visitants també podran registrar-se en punts habilitats a l’aeroport i les estacions de tren de passeig de Gràcia i Sants.