SANTI SERRA, president de l'AV Sant Andreu de Palomar "Són molts anys esperant, esperant, esperant i sembla que ens estan prenent el pèl. Ens ho hem de mirar així, una mica amb peus de plom, perquè són tantes les promeses, tants els compromisos de fa tants anys, que ja dubtem." ANTONI SANTOS, president de l'AV Sant Martí de Provençals "Per una banda, és un motiu de satisfacció i, per altra banda, és continuar amb l'escepticisme que hi ha al voltant d'aquesta obra. Creure't ja no et creus a ningú. L'únic que fan són bones intencions. Casualment som a les portes d'una campanya electoral i ara belluga peça."

Alguns dels veïns afectats durant anys per les obres veuen amb il·lusió però també desconfiança el nou compromís del Govern espanyol d’avançar amb celeritat en tots els tràmis que afecten les noves infraestructures ferroviàries de Barcelona.

Denuncien que els polítics els han fet moltes promeses que posteriorment s’han incomplert. Ara temen que la nova promesa per part del Ministeri de Foment sigui només focs d’artifici a les portes, els propers mesos, de les eleccions autonòmiques i estatals.