Millores a la xarxa de Rodalies. Aquesta és una de les demandes principals que Colau farà a la ministra Pastor aquesta tarda. L'alcaldessa li reclamarà les inversions que preveia l'ambiciós Pla de Rodalies de 4.000 M EUR, dels quals segons l'Ajuntament no s'han executat ni una quarta part. La Sagrera és una altra de les obres que Colau vol que es desencalli. El govern municipal considera que la inversió prevista als pressupostos de l'Estat per a l'any que ve és insuficient perquè aquesta infraestructura tiri endavant. L'alcaldessa també reclamarà a la ministra que acceleri les obres per soterrar l'estació de Sant Andreu Comtal, uns treballs que estan a mig fer. A la llista de demandes hi ha també la plaça dels Països Catalans. Un espai malmès per l'arribada de l'AVE a Sants que l'Ajuntament vol que Foment retorni per a l'ús ciutadà. Els accessos ferroviaris al port i un carril bus a l'autopista B-23 completen les peticions que farà Colau. Caldrà veure què respon a tot això el ministeri. Les relacions entre Colau i Pastor no van arrencar, precisament, amb bon peu. Al juliol, l'alcaldessa va plantar la ministra en la primera pedra del tren llançadora a l'aeroport, una infraestructura que el govern municipal no veu prioritària.

Millores a la xarxa de Rodalies. Aquesta és una de les demandes principals que Colau farà a la ministra Pastor aquest dimarts a Madrid. L’alcaldessa li reclamarà les inversions que preveia l’ambiciós Pla de Rodalies de 4.000 milions d’euros, dels quals segons l’Ajuntament no s’han executat ni una quarta part.

La Sagrera és una altra de les obres que Colau vol que es desencalli. El govern municipal considera que la inversió prevista als pressupostos de l’Estat per a l’any que ve és insuficient perquè aquesta infraestructura tiri endavant. L’alcaldessa també reclamarà a la ministra que acceleri les obres per soterrar l’estació de Sant Andreu Comtal, uns treballs que estan a mig fer.

A la llista de demandes hi ha també la plaça dels Països Catalans. Un espai malmès per l’arribada de l’AVE a Sants que l’Ajuntament vol que Foment retorni per a l’ús ciutadà. Els accessos ferroviaris al port i un carril bus a l’autopista B-23 completen les peticions que farà Colau.

Caldrà veure què respon a tot això el ministeri. Les relacions entre Colau i Pastor no van arrencar, precisament, amb bon peu. Al juliol, l’alcaldessa va plantar la ministra en la primera pedra del tren llançadora a l’aeroport, una infraestructura que el govern municipal no veu prioritària.