Els usuaris que es vegin afectats per la suspensió del servei de metro entre Passeig de Gràcia i la Sagrada Família hauran d’utilitzar l’L1, entre les parades del Clot i Universitat. Els usuaris que vulguin utilitzar alguna de les estacions afectades pel tall de l’L2, disposaran de les línies d’autobús H12, 7, 62, V21 i l’estació de la Línia 4 de Girona.

Les tasques d’estudi per evitar les vibracions detectades al metro de l’L2 es realitzaran entre dijous i dilluns vinent. Es preveu que s’executin les proves tècniques necessàries i, a partir dels resultats, es redactarà el projecte constructiu que definirà les obres necessàries.

El Departament de Territori i Sostenibilitat i TMB fa uns mesos que treballen conjuntament per resoldre les vibracions entre Sant Antoni i la Sagrada Família. Segons els tècnics, les vibracions poden causar molèsties als veïns, però asseguren que no poden causar cap dany als edificis de la zona. De moment, les tasques que s’han fet han estat de manteniment de la via i de reducció de velocitat en el pas dels combois per aquests trams.