L’arribada dels ciclistes a la ciutat està prevista a partir de les 14 h. Els carrers afectats pel recorregut s’aniran tallant a mesura que avancin els participants de la Volta.

Cap a les 14.30 h, en funció de l’arribada del grup ciclista, es prohibirà el pas de vehicles al tram central de la Gran Via en sentit d’entrada a la ciutat. Pels volts de les 15.30 h, es preveu que la Gran Via i la plaça d’Espanya es reobrin a la circulació.

El circuit final per la muntanya de Montjuïc estarà tallat al trànsit entre les 14 i les 17 h. Tanmateix, l’avinguda de Rius i Taulet, entre l’avinguda de la Reina Maria Cristina i el carrer de la Guàrdia Urbana, resta tallada al trànsit des de les 8 h d’aquest matí i fins a les 20 h, perquè allà hi ha instal·lada la línia d’arribada.

A les 14 h es talla al trànsit l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Només s’hi permetrà l’accés als autocars dels equips que han d’estacionar en aquesta via, fins a l’arribada dels primers motoristes amb bandera groga, moment a partir del qual la Guàrdia Urbana ja no permetrà l’accés de cap vehicle.

Afectacions a la xarxa d’autobusos

Una quinzena de línies d’autobús es desviaran o es limitaran entre les 13 h i les 18 h per la zona del Prat, la Gran Via, la plaça d’Espanya i Montjuïc. Transports Metropolitans de Barcelona recomana recorreguts alternatius o destinar més temps per desplaçar-se entre les 13 i les 17.30 h.

A més, des de les 9 h del matí i fins a les 17 h, l’avinguda de la Reina Elisenda de Montcada està tallada a la circulació. Des d’aquesta hora tampoc no es pot circular pel carrer del Bisbe Català, entre la via Augusta i el carrer de Bosch i Gimpera.