Els treballadors del metro i la direcció de TMB tornaran a reunir-se dimarts que ve, després que la reunió que han fet aquest matí hagi acabat, de nou, sense acord. Aquest dijous l’empresa ha posat sobre la taula una proposta en matèria de contractació i de salaris que els treballadors no han acceptat. Des del Comitè d’Empresa lamenten que no hi hagi una nova reunió fins dimarts, ja que són quatre dies que es podrien haver aprofitat per treballar.

Segons ha explicat a Barcelona FM el president del comitè de vaga del metro, Òscar Sánchez, ha estat un primer pas però insuficient. Amb aquest calendari, Sánchez assegura que és pràcticament impossible evitar la vaga prevista per als dies 22 i 24 de febrer, coincidint amb el Mobile World Congress.

Aquest dimecres ja hi va haver una primera presa de contacte en què les dues parts van fixar posicions. El Comitè d’Empresa va titllar de “mentida” l’oferta que l’empresa va fer als treballadors. Per la seva banda, la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, va qualificar la trobada de “molt positiva” i assegurar que havia servit per “reprendre el diàleg”.