IVAN SESMA, Elite Taxi "Nadie quiere dar su brazo a torcer. El señor Freixedes se compromete a lo que es intentar poner paradas, a intentar ver en la situación en la cual se encuentra cada parada para luego cada distrito que las pueda pintar." ALBERT ALVÁREZ, Elite Taxi "Los despachos van muy lentos, la burocracia va muy lenta, llevan muchos años tomandonos el pelo y desde Elite queremos acabar con esto ya y un taxi limpio, y que nos respeten porque estamos hartos de que se nos cuelen todo tipo de transportes ilegales."

Els responsables de l’IMET han confirmat que es pintaran totes les parades pendents i es farà especial atenció a les que estan situades a la zona del Fòrum. El 6 de juny es revisarà l’acord i es fixarà una data per a les que encara quedin per pintar.

[Imatge: taxistes a la seu de l’IMET]

La reunió ha arribat després que una seixantena de taxistes d’Elite Taxis es concentressin aquesta tarda a la seu de l’Institut per reclamar la trobada. Els transportistes afirmen que la creació de parades de taxi en punts calents com els hotels ajuda a combatre les comissions il·legals.

Al matí els taxistes s’han concentrat davant la direcció de Serveis de Mobilitat i la protesta s’ha estès també a les xarxes sota l’etiqueta #MobilitatRealJa.

Els taxistes d’Elite Taxi es van unir el març d’aquest any amb el primer objectiu de lluitar, precisament, contra les comissions il·legals. El grup, deslligat dels sindicats, ha protagonitzat diverses protestes les últimes setmanes per denunciar situacions com els serveis de taxi il·legals o l’aplicació Uber, que facilita els serveis de taxi sense llicència.