Delta Airlines avió

(ACN / Redacció) La companyia Delta Air Lines oferirà dos vols diaris entre Barcelona i Nova York. Serà a partir del 31 de maig del 2024. L’aerolínia ha anunciat que reforça la seva operativa i afegirà un vol més al que ja uneix la capital catalana i el continent americà, després de “l’èxit” d’aquesta temporada.

Catalunya, “enormement popular”

La companyia ha assegurat que Catalunya és un destí “enormement popular” per als estatunidencs. Així mateix, ha destacat que Nova York és el “principal centre financer del món”. “Ampliar els enllaços entre les dues ciutats és un catalitzador important pel creixement futur en els sectors d’oci i negoci”, ha dit el vicepresident de Delta a Europa, Matteo Curcio. La ruta oferirà 216 places i s’operarà amb un Boeing 767-300.

En els darrers mesos són diverses les companyies que han anunciat noves connexions, més freqüències o menys escales en els vols a Barcelona. La darrera, Vueling, que oferirà vols directes a Lapònia, com també amb Sharm al-Sheikh, a Egipte. També la línia aèria Level ha anunciat més freqüències, American Airlines connectarà diàriament amb Dallas i Singapore Airlines recuperarà els vols regulars sense escales. Aquest estiu, a més, es va inaugurar el primer vol directe entre Barcelona i la ciutat xinesa de Shenzhen.