Diverses persones han resultat ferides aquest dijous al matí arran de l’accident que s’ha produït entre un autobús de TMB i una furgoneta a l’avinguda Meridiana. Ha estat a la confluència amb el carrer de València, al barri del Clot, poc després de les 9 h.

Maniobra “indeguda” de la furgoneta, segons TMB

Segons TMB, la col·lisió s’ha produït quan la furgoneta “s’ha creuat de manera indeguda a l’autobús”. Per la seva banda, el SEM ha atès un total de vuit persones, set que han resultat ferides lleus i han estat donades d’alta al mateix lloc del sinistre, i una persona ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Pau en estat menys greu.

Al lloc dels fets, s’hi han desplaçat fins a cinc unitats del SEM i la Guàrdia Urbana.

Altres accidents amb autobusos implicats

A banda d’aquest, s’han produït altres accidents amb autobusos de TMB a Barcelona aquest 2023. L’últim del qual ha tingut constància betevé va ser el 8 de juny al barri de Roquetes. Un cotxe va bolcar en un accident amb una autobús de TMB i una furgoneta involucrats.  

Just un mes abans, el 8 de maig, hi va haver dos accidents més amb poques hores de diferència. Al matí un bus i un taxi van topar a la Gran Via, tot i que sense ferits. En canvi, a la tarda se’n va produir un altre entre un autobús, un turisme i una moto al Carmel amb tres ferits.