Un cop Europa ja està servida, Vueling aposta per l’Àfrica. Les noves destinacions inclouen, per primera vegada, una connexió directa de Barcelona amb el Senegal, concretament amb Dakar, un viatge que fins ara només es podia fer des de Madrid perquè la majoria de vols a l’Àfrica depenen de convenis bilaterals amb els estats. La connexió començarà a operar el proper 22 de febrer amb una freqüència setmanal i amb un preu a partir de 135 € el trajecte. Actualment, ja vola a Casablanca, Fes, Nador (el Marroc), Tànger, Argel i Orà (Algèria), i Banjul (Gàmbia).

La companyia reforçarà les connexions amb l’Europa de l’est, amb noves rutes a Varsòvia, Belgrad i Budapest. Pel que fa a Belgrad i Budapest, la connexió començarà el 20 de juny de 2014; a Varsòvia (Polònia), s’hi podrà volar una mica abans, a partir del 27 d’abril.

Leizpig, la ciutat del compositor Johann Sebastian Bach, és un pas de Vueling per consolidar-se al país centreeuropeu. S’hi podrà començar a volar a partir del 31 de març, dos cops per setmana, els dilluns i els divendres. Actualment, Vueling ja vola a 11 destinacions, entre les quals hi ha Hamburg, Hannover, Dusseldorf o Stuttgart. D’altra banda, per a les empreses que negocien amb França, a partir del 30 de març s’obrirà una ruta diària doble amb l’aeroport Charles de Gaulle de París. Els bitllets ja es poden adquirir al portal web de Vueling.

La companyia, que té la base d’operacions a Barcelona i una quota de mercat prop del 40%, connectarà la ciutat amb 111 destinacions a Europa, Orient Mitjà i el Nord d’Àfrica. En total posarà a la venda prop de 16.500.000 de seients per a l’estiu del 2014. Aquest 2013, l’aerolínia ha llençat 28 rutes noves.