patinet diagonal joves infracció

El jove que va ser gravat per un taxista circulant amb un patinet elèctric a gran velocitat per la calçada de la Diagonal havia robat l’aparell en una botiga. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a betevé, el jove va anar a l’establiment dimarts passat, va demanar que li deixessin provar el patinet i el va tornar després a la botiga. L’endemà, dimecres, va fer el mateix però ja no va tornar el patinet a l’establiment. El noi, que circulava amb una menor dalt del vehicle, ahir dijous va declarar als jutjats acusat d’apropiació indeguda del patinet.

La Guàrdia Urbana, a punt d’identificar el taxista

La Guàrdia Urbana va identificar el jove gràcies a la col·laboració ciutadana, després de difondre el vídeo a través de les xarxes socials, i està a punt d’identificar també el taxista que va gravar les imatges. Segons ha explicat a ‘El matí de Barcelona’ el sotsinspector David Vázquez, cap de la UIPA (Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat), la investigació per localitzar-lo va en “la bona línia”.


La Guàrdia Urbana tramitarà una doble sanció per al jove del patinet per circular per la calçada i perquè al vehicle hi anaven dues persones. En el cas del taxista, que va gravar el vídeo i que mostra amb el velocímetre del seu vehicle que circulava a uns 70 quilòmetres per hora, no resultarà tan fàcil de demostrar la infracció per excés de velocitat. La Guàrdia Urbana també assegura que el vídeo no permet demostrar que sigui el conductor del taxi qui ha gravat les imatges mentre conduïa.