A partir de dilluns, els cartells del 72 passaran a la història. Els usuaris deixaran d'esperar-lo i el conductor no tornarà a fer aquest recorregut per Mandri. Aquesta línia que uneix la Bonanova amb la Zona Franca se substituirà per la nova V3. "A mi em va molt malament perquè visc a l'Hospitalet i en lloc d'agafar dos autobusos, n'hauré d'agafar tres." "A mi que me eliminen el 72 no me afecta para nada porque me va bien el 70 también." La V3 enllaçarà Can Caralleu amb la Zona Franca i també comportarà canvis en línies convencionals com el 34. Aquest bus deixarà de circular per l'avinguda J.V. Foix i tindrà l'inici a Manuel Girona. Per evitar solapaments, la Línia 66 tampoc no circularà per Can Caralleu. Començarà a la plaça de Borràs i tindrà el final a la ronda de la Universitat. Als barris del Carmel i el Coll, els informadors de TMB continuen explicant als usuaris que el 28 desapareixerà. En aquest cas, perquè es posa en funcionament una altra línia vertical, la V17. A banda de suprimir el 28, la implantació d'aquesta nova línia entre el Carmel i el Port Vell suposa modificacions a la Línia 19. Continuarà sortint de Sant Genís però acabarà a Urquinaona. Passa el mateix amb el 40. Així doncs el 19 i el 40 deixaran de passar per la via Laietana. Aquesta part del recorregut des d'Urquinaona fins al Port Vell es cobrirà amb la nova V17. La parada on es podrà fer el transbordament és nova. Queda poc perquè estigui enllestida per a l'estrena.

V3, de Can Caralleu a la Zona Franca

Al carrer de Mandri, una desena de persones esperen que arribi el 72. Tenen els dies comptats per deixar de fer-ho perquè a partir de dilluns aquest bus desapareixerà. Aquesta línia, que uneix la Bonanova i la Zona Franca, serà substituïda per la nova V3. Amb un recorregut similar al 72, enllaçarà Can Caralleu i la Zona Franca i suposarà canvis en línies convencionals com el 34.  Aquest bus deixarà de circular per l’avinguda J.V. Foix i tindrà l’inici al passeig de Manuel Girona. Per evitar solapaments, la Línia 66 tampoc no circularà per Can Caralleu. Començarà a la plaça de Borràs i tindrà el final a la ronda de la Universitat, en comptes de la plaça de Catalunya.

V17, del Carmel al Port Vell

Als barris del Carmel i el Coll, els informadors de TMB continuen explicant als usuaris que el 28 desapareixerà. En aquest cas, perquè es posa en funcionament una altra línia vertical, la V17. A banda de suprimir aquest autobús que arribava fins a la plaça de Catalunya, la implantació d’aquesta nova línia entre el Carmel i el Port Vell suposa modificacions a la Línia 19. Continuarà sortint de Sant Genís, però acabarà a la plaça d’Urquinaona. Passa el mateix amb el 40, que deixarà de circular per la via Laietana i escurçarà el recorregut fins a arribar a Urquinaona. Per anar fins al Port Vell, els viatgers podran fer transbordament a la nova V17.