FELIP PUIG, conseller d'Economia i Ocupació "L'ambició de Barcelona, l'ambició de les administracions de Catalunya és que Barcelona acabi sent un gran hub internacional d'interconnexions, per tots els beneficis que això acaba tenint". ÀLEX CRUZ, president de Vueling "Este año 2013 ha sido un año muy bueno para Barcelona y para Catalunya y pensamos que el año que viene, con esta apuesta adicional, Barcelona y Catalunya seguirán manteniendo el liderazgo en Europa".

Destinacions que s’afegeixen a les que Vueling va anunciar fa dues setmanes. La companyia incrementarà els vols a Alemanya, als països de l’antiga Unió Soviètica i també a Àfrica. Des de Vueling asseguren que cada vegada hi ha més passatgers que fan servir el Prat com a aeroport de connexió i de fet l’any passat la xifra va superar els quatre milions.

L’aerolinia convertirà a Barcelona-el Prat en l’aeroport europeu amb més destins de curt i mitja ràdio en l’estiu del 2014, quan l’aerolínia volarà a un total de 117 rutes directes, a més de començar a volar a l’aeroport Charles de Gaulle de París.

La contractació dels treballadors que es necessitaran amb el creixement de la companyia ha començat amb el procés de selecció dels pilots i continuarà fins al maig amb la contractació d’auxiliars de vol.

El president de Vueling, Alex Cruz, també ha explicat que el creixement de l’aerolínia al Prat generarà centenars de llocs de treball indirectes.