Després de les festes nadalenques es reprendran les obres del carril bici de la Gran Via entre els carrers d’Aribau i Bailèn. Els responsables de Mobilitat destaquen que aquesta segona actuació dotarà de carril bici un tram de la Gran Via que ara no en té, entre Aribau i el passeig de Gràcia.

Aquesta via per a bicicletes és una de la dotzena que hi ha ara en execució a tota la ciutat. Barcelona disposa de 152 quilòmetres de carrils bici, 20 en obres i 61 més en projecte, que s’implantaran el 2018. L’Ajuntament no sap quantificar quantes places d’aparcament es perden amb els nous carrils bici. Asseguren que, si es dona el cas, miren de reubicar-les o bé eliminar carrils de circulació.

Un dels carrils en obres és el del carrer de París, que obrirà properament. Aquesta via serà de sentit únic, cap al Besòs, i eliminarà el doble sentit que fins ara tenia el carril bici del carrer de sobre, Londres. En aquesta via, les bicicletes hauran de circular només en sentit Llobregat, igual que els cotxes.