Els veïns de la carretera de les Aigües demanen que s’afegeixin dues parades al recorregut de l’N10. Asseguren que el trajecte actual els deixa lluny de casa i només poden arribar-hi per un camí de muntanya costerut i sense enllumenat.

Els veïns de la carretera de les Aigües demanen que s’afegeixin dues parades més al recorregut habitual de l’autobús nocturn N10: una al peu del funicular i l’altra a la cruïlla de la carretera de Sarrià a Vallvidrera amb la carretera de les Aigües.

Durant el dia, poden arribar a casa mitjançant el funicular del Tibidabo, que té parada a la carretera de les Aigües. De nit, però, no tenen cap mitjà de transport i es veuen obligats a utilitzar un camí de muntanya costerut, sense enllumenat ni cobertura de telèfon mòbil. “No hi ha llum”, la terra cau “quan plou o quan baixen els porcs senglars, perquè està ple de porcs senglars”, explica Elvis de Simon, veí de la carretera de les Aigües.

Un any de l’N10

Diuen que no poden beneficiar-se del servei del bus nocturn N10 –que es va posar en funcionament fa poc més d’un any-, que para a la ronda de Dalt i després va directe a Vallvidrera i les Planes. “Va costar moltíssim aconseguir que hi hagués una autobús que fes la línia de Vallvidrera i ara que per fi el tenim, no para ni a la carretera de les Aigües”, explica Dakota Estarás, veïna de la zona. 

Per la seva banda, l’Ajuntament fa mig any que és coneixedor d’aquesta demanda i està estudiant la proposta.