Un motorista ha mort aquest divendres de matinada després de topar amb el mur de separació de calçades al km 208, 4 de la C-31 en el terme municipal de Barcelona. Segons ha informat l’Ajuntament, el conductor de la motocicleta va perdre el control del vehicle per causes que s’ignoren i va morir a l’acte.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció psicològica als familiars de la víctima.

Vuitena víctima mortal

Aquesta és la vuitena víctima mortal en accident de trànsit aquest any a la ciutat, la cinquena circulant en moto. L’any passat, a Barcelona set de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col·lectiu amb més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona.