A partir d’aquest dimecres i fins al 29 d’agost, unes obres de manteniment i millora deixen sense servei dues estacions de les línies 9 i 10. Són les estacions de la Sagrera i Onze de setembre, compartides per ambdues línies, que estaran tancades durant tot el mes. La resta de la Línia 9 Nord, entre el Bon Pastor i Can Zam, i la Línia 10, entre el Bon Pastor i Gorg, funcionen amb normalitat.

Per evitar incidències, TMB ha habilitat un servei de bus especial que fa el recorregut entre les estacions afectades amb el mateix horari del metro. També es poden agafar rutes alternatives amb metro —l’L1 des de la Sagrera per arribar al Fondo, i la connexió entre l’L1 i l’L2 al Clot per arribar fins a Gorg, a Badalona— i amb el bus —la línia H8 uneix les estacions de la Sagrera i Onze de Setembre—.

Aquestes obres a l’L9 Nord i l’L10 se sumen als treballs que van començar aquest dilluns a l’estació dels Penitents de l’L3 i al tram final de l’L2. A més del metro, aquest estiu també hi ha previstes gairebé un centenar d’obres en infraestructures.