Biciclot s’ha instal·lat al carrer de Pere IV, número 58. Aquest diumenge han fet una festa de comiat a cavall de l’antiga seu, al carrer de la Verneda, i la nova. Durant tot el dia s’hi projecten fotografies de les darreres tres dècades d’història de la cooperativa, també hi ha un circuit infantil d’habilitats en bici i un punt d’inspecció tècnica dels vehicles, a més d’un taller d’artesania.

A la inauguració hi ha assistit la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, després que la cooperativa hagi pogut rehabilitar el recinte fabril de Can Picó gràcies al suport de l’Ajuntament, que ha finançat bona part de la inversió, amb uns 800.000 euros. El consistori va signar el 2015 un contracte de cessió de l’edifici municipal —en desús des del 2007— amb Biciclot per als propers 30 anys.

En el futur, està previst que aquest equipament aculli la seu del Bicihub, un projecte que pretén ser un punt de trobada del sector de la bicicleta, dinamitzant la mobilitat sostenible i l’economia social. També comptarà amb un taller de reparació de bicicletes i aules de formació.