El vol Venècia-Barcelona estava programat per a les 23.40 h d’aquest diumenge, però una avaria tècnica va obligar a deixar a terra l’aparell. La companyia va enviar una altra aeronau des de l’aeroport del Prat per anar a buscar els 177 viatgers afectats. Finalment, l’enlairament es va produir a les 4.20 h i passatgers han aterrat a primera hora d’aquest dilluns, 6.30 h.

Precisament, aquest matí hi ha hagut llargues cues davant dels mostradors de facturació de Vueling a l’aeroport del Prat. En aquest cas, la causa han estat les cintes transportadores, que no funcionaven.

Aquestes incidències se sumen a l’avaria, que va deixar 167 passatgers de l’aerolínia a l’aeroport croat de Dubrovnik durant 30 hores. Els viatgers van arribar a Barcelona aquest diumenge al vespre.

La companyia justifica que els mesos d’estiu són els de més activitat i que una incidència complica l’operativitat de la flota. A més, els vols van més plens i és més difícil reubicar els passatgers afectats. La companyia ha facilitat fulls de reclamació a tots els passatgers i ja ha dit que els respondrà en unes tres setmanes, el termini que marca la llei.