neteja túnels ronda litoral i ronda de dalt

En les pròximes setmanes es realitzaran treballs de neteja a l’interior dels túnels de la ronda de Dalt i la ronda del Litoral. Serà del 17 de març al 7 d’abril. Els túnels afectats seran els de la ronda del Litoral, com els de Colom, Moll de la Fusta, Pla de Palau, Vila Olímpica, Poblenou, Baró de Viver, Bon Pastor i Potosí. També hi haurà treballs en els túnels del Nus de la Trinitat i la sortida 20, 21 de la B-10 i la sortida 11 de la B-20. També s’efectuaran treballs a les incorporacions 21 de la B-10 i la 7 de la B-20.

Les afectacions seran les següents entre les 23 i les 5 hores

  • Nit del 17 de març: neteja als túnels de Baró de Viver, Potosí i Bon Pastor. Es tallarà el carril lent i el central en els dos sentits. S’efectuarà la neteja al túnel del Nus de la Trinitat en sentit Llobregat. Es tallarà únicament el carril ràpid.

 

  • Nits del 18 al 21 de març: neteja dels túnels de Colom, Moll de la Fusta i Pla de Palau, en sentit Llobregat i sentit Besòs. Es farà un tall total del trànsit en aquests punts.

 

  • Nit del 24 de març: neteja dels túnels de Baró de Viver, Potosí i Bon Pastor. Es tallarà el trànsit del carril ràpid en els dos sentits. També es faran treballs a la sortida 1 en sentit Besòs amb un tall que no afectarà la circulació. Alhora hi haurà la neteja al túnel del Nus de la Trinitat en sentit Llobregat i es tallarà el carril lent.

 

  • Nit del 25 de març: neteja als túnels de Colom, Moll de la Fusta i Pla de Palau en els dos sentits. Es farà un tall de trànsit total.

 

  • Nits del 26 al 28 de març i de l’1 al 2 d’abril: neteja al túnel del Poblenou – Vila Olímpica. Es farà un tall en sentit Llobregat. A més hi haurà els treballs al túnel de Vila Olímpica, Poblenou amb un únic tall del sentit Besòs.

 

  • Nit del 31 de març: es faran les tasques de neteja al túnel de la sortida 20 en sentit Besòs de la ronda del Litoral. Es farà un tall total del trànsit. També estarà afectat pels treballs l’interior del túnel de la incorporació 21 al tronc central de la ronda del Litoral en sentit Llobregat. Hi haurà tall total del trànsit. Una afectació més serà la incorporació 7 en sentit Besòs amb un tall total. També s’han planificat treballs a la sortida 11 en sentit Llobregat i que requerirà un tall total.

 

  • Nit del 3 d’abril: feines al túnel de Thau-Cervantes-MMEE – Can Clota en sentit Llobregat. Es tallarà la circulació del carril lent i central.

 

  • Nit del 4 d’abril: treballs al túnel de Thau-Cervantes-MMEE – Can Clota en sentit Besòs. Els vehicles no podran circular pel carril lent i central.

 

  • Nit del 7 d’abril: tasques de neteja al túnel Thau-Cervantes-MMEE – Can Clota en sentit Llobregat i Besòs. Es tallarà el trànsit del carril ràpid i central.