Aquest diumenge se celebrarà la 27a edició de la Mitja Marató de Barcelona, que afectarà el trànsit en diversos carrers de la ciutat, així com 40 línies de bus, entre les 8 i les 12 del matí. TMB recomana utilitzar el servei de metro especialment a la zona delimitada per la Gran Via i el front marítim.

La prova s’iniciarà a les 8.45 h al passeig de Pujades i afectarà tot el trànsit de superfície per les vies per on transcorri la cursa. D’aquesta manera els participants continuaran pel passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel i girarà per la Gran Via, baixant pel carrer de Bailèn. A continuació la prova continuarà pel carrer de Pallars i el del Perú, i arribarà fins a la rambla de Prim i farà un tram per l’avinguda Diagonal. Finalment es retornarà per aquesta via fins a arribar a l’avinguda del Litoral i es tornarà a pujar fins al punt d’inici de la competició. 

Les principals afectacions es produiran entre les 8 i les 12 del matí, ja que una quarantena de línies de bus de TMB es veuran alterades. Des de TMB es recomana utilitzar el metro per desplaçar-se per la ciutat durant les hores en què duri la cursa.