La previsió municipal és executar, aquest cap de setmana, obres de millora en algunes de les principals artèries viàries de la ciutat. Així, s’ha previst treballar a la sortida 22 de la ronda del Litoral en sentit Besòs tant dissabte com diumenge. El consistori vol recuperar els espais que es van veure afectats per uns treballs d’instal·lació de serveis per a l’Hospital del Mar (es va instal·lar una xarxa de Districlima). Aquestes millores a la ronda, obligaran a tancar l’accés entre les 7.30 h de dissabte i les 22 h de diumenge.

Diumenge, però, arribarà el gruix d’obres, i per tant, de restriccions en la circulació.  Durant el matí —entre les 7.30 h i les 11 h— es treballarà en el paviment del túnel de Badal, en sentit ascendent, i es restringirà el trànsit en un dels carrils entre la plaça de Cerdà i la travessera de les Corts que afectaran els accessos als carrers de la Constitució i el de Sants. A banda, també s’actuarà al túnel de la ronda del General Mitre, també en sentit ascendent, per millorar-ne l’asfalt. S’interromprà un dels carrils de circulació, entre la plaça de Prat de la Riba i la via Augusta, de 10 h a 19 h.

També s’han previst treballs de manteniment al túnel de la Gran Via, a la plaça d’Espanya. La previsió és millorar les juntes de dilatació del ferm, per evitar filtracions d’aigua a l’estació que Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) té en aquest indret. Els treballs obligaran a tancar diumenge els tres carrils de la calçada —de 7.30 h a 20 h—  costat Llobregat.

L’última de les afectacions del cap de setmana —dissabte i diumenge— serà a la travessera de Gràcia. Segueixen els treballs de senyalització del carril bici, entre els carrers d’Escorial i de Joan Blanques.