Comença l’última etapa de desplegament de la xarxa wifi als autobusos de la ciutat. Al llarg del mes de març s’haurà activat aquest servei gratuït a tots els vehicles de la flota regular, uns 1.003 busos. L’inici de la implantació d’aquesta última etapa coincidirà amb el Mobile World Congress. L’Ajuntament reconeix que la connexió no serà ràpida i en culpa la legislació estatal.

De fet, l’Ajuntament de Barcelona reclamarà a l’estat que modifiqui la normativa per poder millorar el servei. Actualment les xarxes de wifi públiques es limiten als 256 kbps. Es va establir així perquè es considera que atempta contra el principi d’inversió privada en un mercat de lliure competència.

14 estacions de metro també tenen wifi

La implantació de wifi als autobusos se suma a la que ja s’ha fet a 14 estacions de metro, escollides, segons el consistori, en base l’afluència i trànsit de ciutadans. N’hi ha a les d’Universitat, Espanya, Arc de Triomf, Sagrera, Diagonal, Paral·lel, Catalunya, Sants Estació, Sagrada Família, Liceu, Catalunya, Passeig de Gràcia, Diagonal i Lesseps.