Els atemptats d'avui també s'han fet notar als aeroports. Al de Barcelona - el Prat s'ha reforçat el dispositiu de seguretat amb més efectius de les unitats d'antiavalots i la canina. Més presència policial que es mantindrà també demà. A més, s'han cancel·lat tots els vols entre Barcelona i Brussel·les d'avui i demà. Al llarg del dia hi havia programats 19 vols, d'aquests, només n'han sortit 5 abans de les explosions. La resta s'han anul·lat. També ho han fet la vintena de sortides programades per a demà perquè la previsió indica que l'aeroport belga continuarà tancat. Aquest matí han estat molts els que s'han quedat sense viatjar a Brussel·les. "Teníem el fill allà i ja sabem que està bé i que no ha anat a l'aeroport a esperar-nos i llavors tornem a casa, cap al Pirineu." "Mejor volver que estar allí ahora, en el medio de todo el lío y con bombas." "Un intena no tenir por i volar als llocs que vols volar i tal, però no t'enganxa de miracle això." Per pal·liar els efectes de les cancel·lacions, les companyies han buscat alternatives. Vueling ja ha anunciat que posa a disposició dels clients que s'han quedat a la capital belga dos vols especials que sortiran d'Amsterdam i que els portaran a Barcelona. A banda de les sortides que enllacen amb Brussel·les, la resta funcionen amb normalitat.

Aena ha cancel·lat tots els vols amb destinació a Brussel·les arran de les dues explosions que hi ha hagut a primera hora d’aquest dimarts a l’aeroport de Zaventem, a Brussel·les. El darrer aparell que s’ha enlairat de l’aeroport barceloní és un avió de Vueling que ha sortit entorn de les 7.10 h, i un cop la tripulació ha tingut notícia de les explosions, ha girat cua, entorn de les 7.50 h, quan es trobava ja sobrevolant la ciutat francesa de Llemotges.

Les alteracions d’aquesta jornada se sumen a les dels darreres dos dies, en què també n’hi va haver arran de la vaga de controladors aeris a França.