Neteja platja bogatell

Aquest dissabte al vespre s’ha vist una imatge poc habitual a la platja del Bogatell. Un grup de joves va decidir organitzar-se de manera espontània per recollir tots els residus que hi havia a la platja després del concert de la Casa Azul, Dorian i Oques Grasses. Com és habitual, la platja havia quedat plena de residus. Però coincidint amb el Dia Mundial de la Neteja de Platges, diversos grups es van autoorganitzar per recollir tots els plàstics i llaunes, deixant la platja neta. Un fet que no havia passat mai abans.

Des de l’Ajuntament han volgut agrair el gest responsable que havia tingut el públic. La tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet de Sanz, ha afirmat que gestos com aquest demostren que alguna cosa està canviant i que els joves estan molt més conscienciats.

Durant les Festes de la Mercè es reforça el servei habitual de neteja, sobretot en aquells espais on s’ha celebrat actes de festa major. Aquests dies es mobilitzaran de manera extraordinària una mitjana de 226 persones operàries extres, en total 1.132 persones durant els cinc dies que dura la festa.

La plaça de Sant Jaume, el Moll de la Fusta o la platja del Bogatell són alguns dels espais on hi ha més gent destinada a la brutícia. Accions com la d’aquest dissabte ajuda a recollir d’una manera més ràpida.