La previsió del temps per a dissabte presenta poques novetats, de fet, serà una jornada calcada a la de divendres. Cel serè i monòton i temperatura que pujarà entre dos a quatre graus més.

  • 6 h: nit encara prou agradable
  • 9 h: predomini del sol
  • 12 h: temperatura superior als 30 ºC
  • 15 h: ambient càlid i estable
  • 18 h: sense novetats, monotonia
  • 21 h: nit serena i una mica càlida

Cel brillant i tornada de la calor

Dissabte no variarà gaire el seu guió respecte a divendres. El sol no tindrà rival al cel i s’imposarà amb solvència a Barcelona i resta de la regió metropolitana de Barcelona, amb el permís d’algun núvol gens desenvolupat a les muntanyes del Vallès Oriental.

La temperatura remuntarà valors amb celeritat i es podran assolir o superar els 30 ºC a bona part de la ciutat. Calor suportable, sense extrems.

Vent de marinada feble amb algun cop moderat als barris marítims. L’estat de la mar es mantindrà ben tranquil i les condicions pels banyistes seran excel·lents.

Temps variable i augments dels núvols

Diumenge augmentarà la nuvolositat per l’arribada d’intervals de núvols passatgers, que fins i tot podrien descarregar algun xàfec al nord de l’àmbit metropolità, preferentment a les zones de muntanya. En principi a Barcelona i la costa els núvols seran inofensius. Dilluns i dimarts els núvols seran cada vegada més dispersos i trencats i s’imposaran les clarianes.

La temperatura presentarà petites oscil·lacions, però sempre mantenint-se dins la mitjana climàtica o un pèl per sobre. Tot plegat, es traduirà en un ambient calorós, el que pertoca per aquesta època de l’any.