Un porc senglar força gran ha captat l’atenció dels usuaris de la plaça de Sóller, del barri de Porta, a Nou Barris, aquest dimarts a la tarda. La Marga Cobles, una veïna de la zona, ha relatat a betevé que era al pipicà de la plaça amb el seu gos a les set de la tarda i de sobte va veure un animal de grans dimensions.

D’entrada es va pensar que es tractava d’un gos, però quan es va girar va adonar-se que era un porc senglar. La veïna explica que els gossos es van revolucionar i que van començar a bordar, mentre que els nens i les nenes de la plaça el perseguien.

Els usuaris del pipicà van decidir trucar a la Guàrdia Urbana i quan els agents van arribar, l’animal s’havia amagat en una zona frondosa d’arbustos i no el trobaven. Cobles explica que en cap moment el porc va fer gestos d’atacar perquè estava espantat i buscava espais on refugiar-se. Finalment, els agents de la Urbana van marxar perquè no el van poder localitzar.

Una hora després va marxar dels entorns del parc

Finalment, no va ser fins a les 20.15 h que els veïns van veure el porc senglar sortir de darrere d’uns arbustos i va marxar corrent pel carrer de Deià en direcció a la muntanya. Explica Cobles que “mai n’havia vist cap a la plaça de Sóller”. La Marga Cobles va estar una hora i quart al pipicà perquè tenia por de sortir: “Tinc un gos que si veu un animal surt al darrere i el persegueix. Per això vaig preferir esperar que el senglar marxés”.